Kako očistiti hidromasažnu kadu?

Hidromasažne-kade 1

Prilikom kupovine hidromasažne kade jedno od čestih pitanja koje se nameće jeste kako ih održavati i čistiti.

Hidromasažne kade su namenjene užvanju, opuštanju i hedonizmu u intimnoj atmosferi svoga doma, a pitanje kako ih čistiti ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem.

Posle upotrebe mlaznica za masažu neophodno je napuniti kadu sa vodom i staviti neko sredstvo za dezinfekciju, a zatim isprati kadu i same mlaznice. Prljavština sa tela može ostati u sistemu gde će se kasnije taložiti, zbog čega treba raditi na preventivi kako se sistem ne bi zapušio.

Kako ukloniti kamenac?

Preporučuje se da posle svake upotrebe mlaznice naprskate sredstvom protiv kamenca. Ukoliko su se već stvorile veće naslage kamenca možete koristiti i Cilit ili sredstvo za skidanje kamenca. Ostavite da deluje 2 minuta, a zatim isperite. Za kamenac se može koristiti polimelainska kiselina na prirodnoj bazi.

Na koji način održavati akrilne površine?

Akrilne površine možete održavati na jednostavan način tečnim deterdžentima, sunđerom i pamučnim krpama. Agresivne supstance kao što su nitro, aceton, domestos se ne preporučuju, a treba izbegavati i bilo koje abrazivno sredstvo i takozvane magične krpe.

Preventiva je veoma važna kada govorimo o hidromasažnim kadama, koje su postale nezamenljiv deo modernih domova.

Leave your comment