Ideje za uređenje kupatila

Ideje-za-uređenje-kupatila 1

Kupatilo je prostor u kojem svako želi da se oseća prijatno, opušteno i relaksirano. Zbog toga ono pruža moćnost da izrazite vašu kreativnost, da kombinujete boje i aksesoare kako biste napravili vašu unikatnu i luksuznu oazu mira.

Ove ideje vam mogu pomoći da dobijete inspiraciju za uređenje kupatila.

Koju boju odabrati?

Kada govorimo o boji kupatila dobar izbor mogu biti plava, zelena, kao i nežne tople boje. Zelena i plava boja asociraju na čistoću i vodu. Žuta boja je simbol početka sunčanog dana i daje osećaj energije. Nemojte se plašiti da unesete novine u vaše kupatilo. To mogu biti uspravne linije ili sitni aksesoari u žutoj boji koji će vašim očima prijati prilikom buđenja. Dobar izbor može biti i cveće u kupatilu, a žute lale će dati poseban vizuelni efekat. Kada želite da uživate u toploj kupki možete umotati dva peškirića, a pored njih staviti malu vazu s cvećem u istoj boji i upaliti sveće.

Da li stavljati detalje?

Slobodno stavite detalje u kupatilo i gledajte da oni budu u istoj boji i tonu. Neki ljudi uživaju u tome da ove detalje menjaju i da stavljaju drugu boju kada se promeni godišnje doba. Na zid kod umivaonika ili u tuš kabini možete postaviti dekor pločice ili mozaik koji će vaše kupatilo učiniti zanimljivijim i lepšim.

Kupatilo kao oaza mira

Kao što je već pomenuto kupatio treba da bude vaša oaza mira i o tome treba da razmišljate kada ga uređujete. Na tržištu postoji mnogo proizvoda za kupatilo koji upravo tome služe, kao na primer mobilni stočići koji se mogu postaviti na kadu, a na njima možete držati knjigu ili čašu vina kako bi vaše uživanje bilo potpuno. Luksuzni ambijent možete dekorisati staklenim bočicama, srebrnim tacnama ili staklenim teglama.

Leave your comment